9.10.2012

Αποθηκευτικοί Χώροι Παιχνιδιών (diy)

Ξεκινώντας ένα τέτοιο θέμα ειλικρινά δεν μπορώ να σταματήσω να βρίσκω ιδέες. Ένα καλάθι παιχνιδιών μπορεί να κοστίσει μια περιουσία αλλά μπορεί και να κοστίσει ελάχιστα και να είναι είναι εξίσου όμορφο και πρακτικό. Θα χωρίσω αυτή την ανάρτηση σε δύο μέρη για να μπορέσω να δείξω όσο πιο πολλά μπορώ. Θα ξεκινήσω με αυτά που θεωρώ ότι μπορούμε να φτιάξουμε και μόνοι μας (diy) ή να τα αποκτήσουμε με λίγα χρήματα.
roseandgrey.co.uk
blog.hgtv.com
Tα πρώτα ξύλινα καλάθια είναι πανάκριβα vintage κομμάτια ενώ το δεύτερο είναι κάτι που μπορείτε να φτιάξετε πολύ απλά μόνοι σας με μια απλή επίσκεψη στον μανάβη για να προμηθευτείτε ένα καφάσι και άλλη μία επίσκεψη σε μαγαζίμε σιδηρικά για τις ρόδες! 
pickles.no
Κάτι που θέλει ικανότητες μοδίστρας αλλά είναι πολύ όμορφο και πρακτικό!
shelterness.com
Αυτή η ιδέα με είχε ενθουσιάσει όταν την είχα πρωτοδεί και τι είναι δυο ρόδες και και τρία ροδάκια, αν βέβαια θέλετε να κινείται αλλιώς είναι ακόμα πιο απλό.

houzz.com
Tα πλαστικά καλάθια  όλοι τα έχετε δει κάπου. Στο jumbo, στα μαγαζιά που πουλάνε απλώστρες, λεκάνες, λάστιχα κτλ...Είναι φτηνά, πρακτικά, ευρύχωρα και βγαίνουν σε πολλά χρώματα.
landofnod.com
Ο,τι και αν είναι αυτά τα καλάθια εμείς σίγουρα μπορούμε να έχουμε τα ίδια αγοράζοντας από κάποιο μαγαζί με είδη μπάνιου τι άλλο, πάνινα καλάθια για τα άπλυτα!
mumsbusiness.com.au
heatherbrookes.org
Ακόμα και ένα απλό ψάθινο καλαθάκι μπορεί να αποκτήσει "προσωπικότητα" αν του προσθέσουμε μια ταμπελίτσα!


thehappyhousewife.com
Όταν πρωτοφτιάξαμε το δωμάτιο του Φίλιππου και ακόμα δεν είχα καλάθια για τα παιχνίδια και τα βιβλία είχα προμηθευτεί πλαστικά καλάθια από φρούτα που έβρισκα έξω από το supermarket και πιστέψτε με έκαναν μια χαρά την δουλειά τους. Κοιτάξτε γύρω σας, υπάρχουν παντού.

Η έρευνα για τους αποθηκευτικούς χώρους συνεχίζεται...

Follow Me on Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...